Rețetă rapidă cu file de pangasius

Pangasius cu smântână și sos de roșii

Carnea de pangasius este slabă, foarte suculentă şi are o aromă delicată, cu gust specific.

Echipa Minus 22 vă prezintă o rețetă simplă, recomandată pentru o masă rapidă.

Ingrediente: 1 pachet File de Pangasius de la Minus 22, 1 ceapă mică,  2 linguri ulei de măsline, 2 roșii decojite, sare, piper, 1-2 căței de usturoi, 150-200 ml smântână, 2 linguri de muștar

 

Mod de preparare:

1.Se decongeleaza fileul de pangasius

2.Ceapa și usturoiul se taie cubulețe sau mărunt și se pun la călit în ulei, apoi se adaugă roșiile decojite

3. Vasul se lasă la foc mic spre mediu timp de 15 minute

4. Se adaugă fileul de pangasius, se condimentează cu sare și piper (după gust) și apoi se toarnă smântâna și muștarul (amestecate în prealabil

5. Preparatul se mai lasă la foc mediu pntru 5-7 minute și se servește cu garnitura preferată

 

Recomandare

Pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă.
Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.

Poftă bună!

 

Produse recomandate pentru aceasta rețetă: File de Pangasius de la Minus 22

 

  pangasius

  Sortimentul menționat poate fi găsit în magazinele alimentare partenere din zona Transilvaniei: Sergiana, Rost Com, Lefrumarin, Merkur.