Bucataria VIVELIS

Couple-cooking-fish

 

Merluciu Trunchi2

 

Merluciu trunchi VIVELIS cu cartofi și roșii cherry la cuptor

Felicitări pentru că ai ales un produs din gama VIVELIS! Știi deja că te bucuri de o calitate premium a peștelui, un plic de condimente asociate perfect cu peștele iar noi suntem alături de tine cu rețete și idei noi de preparare!

Merluciul este un pește cu puține calorii și cu cantitate redusă de colesterol în comparație cu alte specii, beneficiind în același timp de elemente nutritive active; grupa vitaminelor B, fier, calciu, fosfor, sulf, iod, potasiu, acizi grași Omega 3. Carnea este alba, delicioasă, cu gust și arome unice. Vă prezentăm o rețetă gustoasă, rapidă, care va fi apreciată de întreaga familie.

Ingrediente: 1 pachet Merluciu trunchi VIVELIS la 750 gr. cu plic de condimente inclus, 500 gr cartofi, roșii cherry din 3 crenguțe, pătrunjel, câteva ace de rozmarin, 100 ml ulei, sare, piper, 1 lamaie, 3 căței de usturoi.

Mod de preparare:

  1. Se decongeleaza trunchiurile de merluciu, se spală, se scurge apa și se pregătesc pentru gătit;
  2. Peștele se unge cu ulei pe ambele părți și se pune în tavă. Lângă pește se așează cartofii tăiați rondele subțiri și roșiile cherry întregi;
  3. Adăugăm condimentele din plicul de condimente inclus in pachetul “Merluciu Trunchi VIVELIS”. Deasupra peștelui se adaugă feliile de lămâie și rozmarinul;
  4. Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru aproximativ 35-40 de minute sau până cand este gata;
  5. Peștele poate fi servit simplu sau stropit cu puțină zeamă de lămâie.

Trucul nostru ! Pentru o aromă deosebită, în momentul servirii presari usturoi proaspăt și pătrunjel tocat.

 

Recomandare

Puneți peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. În felul acesta își va păstra structura, aroma și nutrienții. Poftă bună!

Produse recomandate pentru aceasta reteta: Merluciu Trunchi Vivelis la 750 gr de la Minus 22

Produsul Merluciu Trunchi Vivelis la 750 gr. poate fi găsit in rețeaua magazinelor partenere.

 

POFTA BUNĂ LA PEȘTE BUN

 

Couple-cooking-fishslide_salau_Vivelis

File de Șalău Vivelis cu ardei gras la cuptor

Șalăul este peștele cu cea mai slabă carne, beneficiind în același timp de elementele nutritive active necesare bunei funcționări a organismului; proteine,calciu, acizi grasi Omega 3, fosfor, potasiu, magneziu, fier, intregul complex de vitamine B.

Vă prezentăm o rețetă sănătoasă, rapidă, recomandată întregii familii.

Ingrediente: 1 pachet File de Șalău de Nil VIVELIS la 700 gr cu plic de condimente inclus de la Minus 22, 5 ardei grași multicolori, 4 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de unt, piper mozaic, zeamă de lamâie, sare, o legătură de patrunjel

 Mod de preparare:

  1. Se decongeleaza fileul de șalău, se spală, se strecoară și se pregătește pentru gătit
  2. Ardeii se sotează în unt și doua linguri de ulei de măsline timp de 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper
  3. Fileul de șalău decongelat se unge cu zeamă de lămâie, ulei de măsline și se condimentează cu condimentele din ambalaj.
  4. Se așează în tava tapetată cu hârtie de copt și se introduce în cuptorul încins la 180-200 grade C pentru 25-30 minute

Trucul nostru! Pentru o aromă deosebită în momentul servirii puteți presăra pătrunjel tocat.

Recomandare

Puneți peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. În felul acesta își va păstra structura, aroma și nutrienții.

Poftă bună!

Produse recomandate pentru aceasta reteta: File de Șalău de Nil Vivelis la 700 gr de la Minus 22

Sortimentul menționat poate fi găsit in rețeaua magazinelor partenere.

 

POFTA BUNĂ LA PEȘTE BUN

 

Couple-cooking-fish55872865_m

Baby Hering (decapitat și eviscerat) la cuptor

Baby Hering-ul este un pește bogat in Omega 3, cu carne fragedă și aromă fină. De asemenea, carnea acestui pește este o importanta sursa de complex de vitamine B12, A, PP si D. Vă prezentăm o rețetă sănătoasă, rapidă, recomandată întregii familii.

Ingrediente: 

1 pachet Baby Hering decapitat și eviscerat la 700 g de la Minus 22, 3 linguri de ulei de măsline, 1 ou, făină,pesmet, hârtie de copt, sare, piper

Mod de preparare:

  1. Se decongeleaza baby-hering decapitat și eviscerat, se spală, se strecoară și se pregătește pentru gătit
  2. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge hârtia de copt cu o peliculă de ulei
  3. Peștele se condimentează cu sare și piper se tăvălește prin făină, ou și pesmet
  4. Se așează peștele în tavă după care se unge cu puțin ulei pe partea superioară
  5. Se dă la cuptorul încălzit la 180 grade Celsius iar după 15 minute se întoarce peștele pe partea cealaltă și se mai lasă 10-15 minute până ce se rumenește.

Peștele se servește cu garnitura preferată; cartofi prajiți, mămăligă, cartofi natur, etc.

Recomandare

Puneți peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte de a fi gătit. Nu la microunde, nu sub apă. În felul acesta își va păstra structura, aroma și nutrienții.

Poftă bună!

Produse recomandate pentru aceasta reteta: Baby Hering decapitat și eviscerat la 700 gr.

Sortimentul menționat poate fi găsit in rețeaua magazinelor partenere.

 

POFTA BUNĂ LA PEȘTE BUN

vizual_Fish_Fingers_siteg1498

Fish Fingers Vivelis cu piure de cartofi si felii de lamaie

Batoanele din pește pane din noul Fish–Fingers Vivelis oferă garanția unui produs de calitate din pește oceanic și aduc o experiență culinară rapidă și gustoasă familiei moderne. Vă prezentăm o rețetă rapidă, recomandată întregii familii.

Ingrediente: 

1 pachet Fish-Fingers Vivelis la 250 gr (10 batoane pentru aproximativ 2 persoane), cateva felii de lămâie, 2-3 cartofi din care se prepară piure, pătrunjel pentru decor.

 Mod de preparare:

  1. Batoanele de fish-fingers nu se decongeleaza, doar se scot din cutie
  2. Cuptorul se preincalzeste la 180-200 grade Celsius si in acest timp se prepara piure-ul de cartofi (Recomandăm prepararea la cuptor pentru ca se obține crusta crocantă)
  3. Batoanele de fish-fingers se așeaza într-o tava și se dau la cuptor, la foc mediu, timp de maxim 12 minute

 Batoanele se servesc calde cu piure de cartofi iar pentru o aromă deosebită se adaugă felii de lămâie și pătrunjel. Poftă bună!

Recomandare

Produsele recomandate pentru aceasta rețetă: Batoane din pește pane Fish Fingers Vivelis la 250 gr.

Sortimentul menționat poate fi găsit in rețeaua magazinelor partenere sau la magazinul Minus 22 din Calea Felidoarei nr.31A, Brașov.