Dezghetare

Metoda decongelării foarte lentă, aplicată corect, păstrează în proporție de peste 90% nutrienții și gustul peștelui proaspăt prins.

Dezghețarea

La Brașov lucrurile se fac încet dar sigur. La noi eficiența nu are legătură cu timpul, ci cu seriozitatea lucrurilor. Facem o treabă când spunem că o facem, și respectăm ceea ce trebuie să respectăm. Nu încape loc de discuție.

Dezghețarea foarte foarte lentă0

Din experiența de 22 de ani în produsele congelate, știm clar că păcălirea dezghețării în apă caldă nu este tocmai cea mai inspirată idee dacă urmărești o masă gustoasă. Asta pentru că la carte spune foarte clar:

îngheți alimentele foarte rapid cu condiția să le dezgheți foarte încet.

Doar atunci ele se comportă ca și cum aproape nimic nu s-ar fi întâmplat!
Singura metodă pentru a readuce gustul peștelui ca a celui proaspăt prins este să-l decongelezi cu răbdare și fără efort. Asigură-te că n-ai uitat cu 24 de ore înainte că vrei să-l gătești și l-ai scos de la -18. Locul lui pentru încă o zi va fi pe cel mai de sus raft al frigiderului, poziționat într-un recipient fără lichid în el.

Decongelarea peștelui

Este esențial ca produsul să fie păstrat timp de 24 de ore într-un mediu rece cum este frigiderul.

Și nu uita că de tine depinde gustul prospețimii peștelui ce îl gătești și îl servești altora. Dacă ții la frăgezimea cărnii, la ușurința de a-l găti și apoi consuma, dar mai ales la cum arată, atunci nu ignora niciodată regula decongelării peștelui de frig.

Află cum
decongelezi -blog
cel mai eficient produsele congelate.