Bine ai ajuns la temperatura preferată a peștilor de frig!

play-ico-down
Află toată povestea
Zona de frig se poate extinde și în inboxul tău!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi în contact cu noutațile și ofertele speciale ale Minus 22. Pentru detalii despre protecția datelor viziteaza
Formularul GDPR al Minus 22
101906-200
Import și distribuție

Flota de distribuție ne permite să păstrăm o temperatură controlată a mărfii, asigurând un lanț neîntrerupt al frigului.

ancora
Stabilitate

Din 1992 aducem peștele de captură la poalele munților, în Brașov și, de aici, mai departe în țară. Acordăm o atenție sporită calității și alegem cu grijă sursele de proveniență ale produselor.

snow
Capitala frigului

Poziția centrală și statutul de capitală a frigului, ne fac distribuitorul ideal pentru peștii de frig.

Companie -22

Căutând mereu să avem de partea noastră inovația și curajul, am reușit să ne extindem firesc de la distribuția zonală la cea regională și apoi națională. Din capitala frigului, am crescut în exportatorii frigului. Astfel am căpătat experiența și suntem astăzi unul dintre cei ce aprovizionează zilnic România cu pește.

Schimbarea numelui în Minus22 marchează celebrarea celor 22 de ani de experiență în importul și distribuția frigului.

Mai departe, pentru următorii 22 de ani ne dorim să oferim mereu consumatorilor produsele potrivite la un preț bun, produse destinate creșterii calității vieții și sănătății. Expansiunea frigului din centru spre restul țării continuă, iar raza noastră de impact acoperă întreaga țară.

01.
Experiența cu peștele

Prezenți în industrie din 1992, avem avantajul cunoașterii foarte precise a procesului, dar mai ales a produselor.Deținem un portofoliu complex de produse congelate; pește, pui și produse semipreparate

02.
Sistemul de ambalare

Metodele proprii de porționare și ambalare a mărfii ne dau ocazia să verificăm calitatea produselor, în așa fel încât acesta să ajungă pe raft la un preț accesibil.

03.
Calitate certificată a produselor

Siguranța și calitatea produselor reprezintă valorile noastre de bază. Deținem certificarea Food Safety System Certification 22.000.

04.
Oameni dedicați

Minus22 este formată din oameni cu experiență și pregătire în domeniul alimentar. Răspundem cu implicare, transparență și seriozitate la fiecare solicitare.

logo_kaufland
logo_auchan
logo_profi
logo_merkur
logo_doripesco

Devino partener Minus22.

Află de la colegii noștri mai multe despre cum putem ajunge și în magazinul tău.