Formular GDPR

Minus 22 Premium Food respectă prevederile GDPR

Stimate vizitator,

MINUS 22 PREMIUM FOOD SRL consideră confidențialitatea datelor o componentă esențială în afaceri. Vă mulțumim că vizitați site-ul nostru. Când accesați site-ul www.minus22.ro, când ne contactați sau când apelați la serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Respectăm condidențialitatea partenerilor și clienților noștri, nu oferim unor terțe părți liste sau adrese de e-mail.

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (679/2016) ce intră în vigoare din 25 mai 2018 avem rugămintea să ne confirmați/reconfirmați acordul dumneavoastră referitor la colectarea și prelucrarea de către MINUS 22 PREMIUM FOOD SRL a datelor furnizate de dumneavoastră (nume persoana, denumire companie – acolo unde este cazul, adresă e-mail, telefon).

Scopul colectării și prelucrării datelor este acela de a vă informa prin e-mail/newsletter și / sau telefonic/ cu privire la noutați, oferte speciale, aspecte de interes din activitatea noastră care vă pot fi utile în calitate de partener și/sau de a vă contacta prin e-mail/telefon pentru actualizarea datelor colectate și prelucrate.

Prin urmare, vă rugăm să confirmați opțiunea de a rămâne în legătură cu noi și pe mai departe. Aveți dreptul să vă modificați acordul oricând.

* datele din campurile marcate astfel sunt obligatorii

Vă rugăm bifați caseta care corespunde opțiunii dvs.

Datele colectate și prelucrate de către MINUS 22 PREMIUM FOOD SRL nu sunt / nu vor fi înstrăinate sau vândute către terți!

Drepturile dumneavoastră

În orice moment puteți solicita la adresa de e-mail marketing@minus22.ro accesul la datele prelucrate și rectificarea datelor prelucrate.

În orice moment puteți solicita la adresa de e-mail marketing@minus22.ro încetarea prelucrării datelor și ștergerea acestora. La încetarea prelucrării și ștergerea datelor vi se va remite în 72 ore o confirmare de încetare a prelucrării și de ștergere a datelor prelucrate.

În orice moment puteți solicita:

  • încetarea transmiterii comunicarilor prin e-mail/newsletter a noutăților/ofertelor speciale la sfârșitul fiecărei comunicări online transmise de MINUS 22 PREMIUM FOOD SRL sau printr-o solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail marketing@minus22.ro

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr.679/2016, vă rugăm să regăsiți datele de contact ale MINUS 22 PREMIUM FOOD SRL:

 

 

Denumire companie: MINUS 22 PREMIUM FOOD SRL

Numar de înregistrare: J8/1146/19.04.1992

CUI: RO 1095653

Adresă: str.Calea Feldioarei nr.31A, Brașov

Telefon: 0268 410 353

www.minus22.ro

e-mail: office@minus22.ro