Consumul de pește, benefic în anotimpul rece

90156285_m

Consumul de pește, benefic în anotimpul rece

În anotimpul rece alimentele pe care le consumăm ne pot sprijini în păstrărea căldurii și consolidarea sistemul imunitar astfel încât să reușim să trecem cu bine peste perioada friguroasă.

Pentru că organismul va solicita mai multă energie, va cere și alimente care încălzesc mai bine corpul, susțin arderile interne și asigură energia necesară. Specialiștii și studiile ne recomandă să alegem grăsimile nesaturate care se obțin în principal din pește sau din surse vegetale.

Peștele oceanic de la Minus 22 conține cu preponderență acizi grași polinesaturați Omega 3 care nu pot fi sintetizați de corpul nostru dar sunt vitali pentru funcționarea în bune condiții a metabolismului.

Vedeți mai jos ce alte beneficii vă poate aduce peștele de la Minus 22.

O mare de beneficii pentru sănătatea noastră

  • În special în anotimpul rece, este recomandată creșterea consumului de grăsimi sănătoase generatoare de energie Omega 3 și Omega 9, indiferent de vârstă, pentru menținerea sănătății inimii, vaselor de sânge, oaselor și sistemului nervos;
  • consumul de pește poate preveni anxietatea și stresul precum și îmbătrânirea precoce datorită conținutului de acizi Omega 3/Omega 9 și vitaminelor din complexul B;
  • la copii, introducerea frecventă a peștelui în alimentație poate contribui la stimularea dezvoltării capacității intelectuale și abilităților de învățare;

Tot specialiștii ne recomandă sa consumăm de 3 ori pe săptămână pește oceanic pentru beneficii maxime iar dacă dorești mai multă inspirație și idei despre cum poți găti rapid și sănătos pentru familia ta, vizitează pagina noastra “Bucătăria Minus22”.  Tot aici găsești și sortimentele de pește pentu fiecare rețetă. Pofta bună!

Unde găsești pește de calitate de la Minus 22 Premium Food?

Vizitează-ne la noul magazin și la depozitul situate pe Calea Feldioarei nr.31A, Brașov (la sediul Minus 22 Premium Food) sau caută produsele noastre în rețeaua magazinelor partenere din Brașov și din țară.

Vezi și noua gamă premium VIVELIS la pagina http://minus22.ro/ro/gama-premium-vivelis/

slide_news_7