Blog

Gânduri la rece. O mână de oameni care, cu mâinile reci de la Minus22, scriu despre noutățile din jurul acestei lumi.
slider_merluciu_reteta
Blog Bucataria Minus22

File de merluciu cu glazură de migdale

Rețetă propusă de Bucătăresele Vesele Porții: 2              Dificultate: Ușor             Timp de preparare: 8 min.             Timp de gătire: 20 min. Ingrediente:...
m22_reteta_cod
Bucataria Minus22

Rulouri de cod în crustă de mac

Rețetă propusă de Bucătăresele Vesele Porții: 2  Dificultate: Ușor  Timp de preparare: 8 min  Timp de gătire: 44 min. Ingrediente: 1 pachet File Cod Alaska Pollok si un pachet Amestec de...
Beneficii de departe Blog

7 beneficii sănătoase ale consumului de pește de la -22

Tu ştii ce mănânci? 7 motive pentru care să alegi o alimentaţie echilibrată, bogată în nutrienţi 100% naturali 1. SODIU Peştii congelaţi de la Minus22 sunt bogaţi în sodiu, cu...
slider_blog_flash
Blog Frigul este bun

Secretul nostru în congelarea prospețimii peștelui

Peştele congelat prin Îngheţarea fulger are prospeţimea cea mai apropiată de cea a peştelui proaspăt prins. Pe drumul lor, până la consumator, peștii proaspeți riscă să își piardă o parte...
Blog Frigul este bun Sunt responsabil

Decongelarea la rece – cea mai inteligentă alegere pentru o masă gustoasă

Secretul prospețimii peștelui congelat vine dintr-un principiu foarte simplu, de luat aminte de importatori atunci când aleg furnizorul, dar mai ales de către consumatori atunci când îl prepară:congelarea foarte rapidă,...
slider_complex
Blog Realizări

Complex Brasov devine Minus22

Complex Brașov, cel mai mare furnizor local de pește și produse congelate marchează cei 22 de ani de experiență și devine Minus22, în urma unui proces de rebranding. Începând cu...