Pește de captură cu mix de condimente în pachet, doar la Minus 22.

vizual_condimente_FB_web

Pește de captură cu mix de condimente în pachet, doar la Minus 22.

Minus 22, cel mai mare furnizor brașovean de pește si produse congelate aduce o premieră pe piața din România; pește cu un plus de condimente la pachet

Minus 22 propune clienților și partenerilor trei sortimente de pește de captură, oferite cu un amestec de condimente asezonate pentru o experiență culinara desavârșită care asigură în același timp beneficii nutriționale întregii familii.

Mixurile de condimente asociate perfect cu carnea peștilor reprezintă un bonus oferit de Minus 22 persoanelor dinamice preocupate de o alimentație sănătoasă, echilibrată dar și ușor de preparat.

Macrou întreg, Merluciu Trunchi și File de Șalău – trei sortimente irezistibile 

Clienții au posibilitatea de a alege între Macrou întreg, Merluciu T­runchi și File de Șalău, fiecare din ele cu amestecul de condimente inclus, produsele putând fi identificate prin prezența pe ambalaj a bulinei galbene cu mențiunea “NOU – Condimente aromate la pachet!”.

 

Sortimentele menționate pot fi găsite în marile lanțuri de retail –Kaufland, Auchan, Lidl, Profi și în magazinele alimentare partenere din zona Brașov: Sergiana, Rost Com și Lefrumarin.

 

File_Salau_bulinamacrou_intreg_bulina

Macrou_trunchi_bulina

Tags: