Responsabilitate

Când alegi produsele congelate, chiar dacă iei mai mult decât ai nevoie, vei scoate din congelator exact atât cât îți propui să consumi.
m22_boat

Protecția mediului

Metodele inteligente de transport al peștelui de frig facilitează celor de pe uscat accesul la bogăția oceanelor și protejează planeta.

Respectăm mediul şi ştim că mâncarea, obiceiurile și felul în care gândim reflectă sănătatea Planetei și calitatea vieții noastre.

Peștii congelaţi de la Minus22 sunt transportați pe mare sau cu camionul, metode ce reduc emisiile CO2 din aer cu până la 90%, comparativ cu transportul aerian.

m22_congelat

Proaspăt congelat

Congelarea bruscă este “butonul de pauză al naturii”, cea mai eficientă metodă care ne permite să livrăm produse congelate în cea mai bună stare, imediat după ce au fost capturate.

Peştii de la Minus22 sunt congelaţi în aceeaşi zi, în câteva ore de la pescuire, de cele mai multe ori pe vas, păstrându-şi astfel calităţile nutriţionale unice.

Cu o varietate de specii disponibilă pe tot parcursul anului, indiferent de sezon, nu vei mai fi restricţionat de ce găseşti astăzi proaspăt în magazin.

m22_risipa_mancare

Reducerea risipei de mâncare

Achiziționarea produselor proaspete nu doar că atrage după sine un cost mai mare, dar și impune un termen de valabilitate mai mic, fapt care îngrădește libertatea de a găti atât cât dorești, atunci când dorești.

Altfel spus, când alegi produsele congelate, chiar dacă iei mai mult decât ai nevoie, vei scoate din congelator exact atât cât îți propui să consumi, fără să arunci alimente expirate sau gătite în cantități prea mari.

În plus, timpul de preparare este scurtat deoarece mare parte din produsele congelate sunt deja curățate și porționate.