Povestea noastră

Suntem printre primele companii de distribuție înființate în Brașov acum 24 de ani.

Despre noi

Minus 22, partener de încredere din 1992

Minus 22, cunoscută până în 2015 sub numele de Complex Brașov a luat naștere ca o afacere de familie în 1992.

Minus 22 este cel mai mare furnizor regional de pește și una dintre primele companii de distribuție produse congelate înființate în Brașov. Din 1992 aducem pentru clienții și partenerii noștri peștele oceanic la poalele munților în Brașov, și de aici, mai departe în țară. Experiența ne oferă avantajul
cunoașterii foarte precise a procesului dar mai ales a produselor, pe care le oferim la preț de importator.

Acordăm o atenție sporită pentru calitate și servicii de la grija cu care alegem sursele de proveniență ale produselor, până la expertiza cu care le aducem în fața consumatorului.
Deținem un portofoliu de 120 articole care acoperă principalele categorii de produse congelate: pește, legume, pui și produse semipreparate.

Descarca Aici prezentarea firmei Minus 22 și te invităm să punem bazele unui

frumos parteneriat!

SONY DSC

Momente importante:

| 2018

Ne pregătim să lansăm brandul Vivelis

Pentru ca experiența partenerilor și clienților noștri să fie desăvârșită vom lansa o linie nouă de produse care vă va surprinde plăcut prin calitatea deosebită a produselor și designul inovativ al ambalajelor;  gama de produse congelate sub brandul VIVELIS.

Vivelis logo_CMYK

| 2015

Complex Brașov devine Minus 22

În ultimul semestru al anului 2014 Complex Brașov a trecut printr-un proces de conștientizare și redefinire a business-ului.

Am înțeles piața, am văzut cum arată consumatorul, iar în urma unui audit extern am înțeles și că trebuie să ne îndreptăm către o apariție mai contemporană. Un brand mai coerent care să se ridice la nivelul experienței și atuurilor noastre: Minus22.

Reorganizarea portofoliului de produse

Reorganizarea portofoliului de produse a fost necesară pentru a ușura înțelegerea categoriilor de pește din portofoliul Minus22, brandul corporatist sub care stau acum toate produsele importate și distribuite.

Lansarea peștilor de captură cu condimente incluse în pachet

Minus 22 propune clienților și partenerilor în premieră la nivel național trei sortimente de pește de captură, oferite cu un amestec de condimente asezonate pentru o experiență culinara desavârșită care asigură în același timp beneficii nutriționale întregii familii.

Clienții au posibilitatea de a alege între Macrou întregMerluciu T­runchi și File de Șalău, fiecare din ele cu amestecul de condimente inclus, produsele putând fi identificate prin prezența pe ambalaj a bulinei galbene cu mențiunea “NOU – Condimente aromate la pachet!”.

| 2010

Apariția mărcilor proprii Filesso & Pescadis

Strategia mărcilor proprii a fost adoptată firesc, din dorința de a crea o atașare mai mare a consumatorilor față de peștele pe care Complex Brașov îl aducea pe piața din România.

În timp ce Filesso a fost marca care prezenta file-urile, Pescadis a acoperit restul produselor din pește.

| 2007

Construirea secției de ambalare

Am construit-o, și am fost primii distribuitori pe țară care își ambalau produsele printr-un sistem de vidare. Am inovat și am deschis noi căi de dezvoltare de la servicii de distribuție către cele de import, și-apoi de la distribuția locală la cea regională.

| 2005

Mutarea în Calea Feldioarei

Mutarea în sediul ce urma să găzduiască activitățile noastre de distribuție și gândurile de dezvoltare către import, a reprezentat un pas important în dezvoltarea Complex Brașov.

Am căpătat încredere și ne-am atașat de cularea roșie ce ne urmărea peste tot, de la exteriorul clădirii la ușile de legătură între departamente.

| 1996

Anul care a marcat începuturile comercializării de pește congelat.

| 1992

Se înființează firma Complex Brasov cu sediul în Brașov, axată pe segmentul de produse congelate.