Fii în formă pentru sporturile de iarnă!

90156285_m55872865_m

 

Cum te ajută consumul de pește să fii în formă maximă pentru sporturile de iarnă

Te pregătești de un nou sezon de ski, săniuș sau patinaj și ești nerăbdător să te simți pe pârtie ca peștele în apă? Atunci este bine să cunoști cum te poate ajuta consumul de pește de captură să fii în formă maximă în anotimpul rece. Cu toții ne amintim cum, părinții și bunicii ne introduceau în dietă – când eram mici – uleiul de pește datorită proprietăților miraculoase pentru sănătate oferite de acizii grași Omega 3 și Omega 9.

Peștele oceanic de la Minus 22 conține cu preponderență acizi grași polinesaturați Omega 3 care nu pot fi sintetizați de corpul nostru dar sunt vitali pentru funcționarea în bune condiții a metabolismului.  Din speciile care conțin cantități mari de Omega 3 amintim: heringul, somonul, păstrăvul, hamsiile, macroul.

Specialiștii susțin că acizii grași Omega 3 și Omega 9 pot aduce o mare de beneficii pentru susținerea activității sportive prin:

  • efect pozitiv asupra performanței sportive și rezistenței la efort
  • îmbunătățirea nivelului energetic, a puterii de concentrare și a echilibrului emoțional
  • reducerea durerilor musculare și a inflamației cauzată de efort fizic intens
  • creșterea circulației sângelui la nivelul musculaturii, cu impact benefic asupra performanței sportive și rezistenței la efort.

Tot specialiștii ne recomandă sa consumăm, indiferent de vârstă, de 3 ori pe săptămână pește oceanic pentru beneficii maxime iar dacă dorești mai multă inspirație și idei despre cum poți găti rapid și sănătos pentru familia ta, vizitează pagina noastră “Bucătăria Minus22”. 

Tot aici găsești și sortimentele de pește recomandate pentru fiecare rețetă. Pofta bună!

Unde găsești pește de calitate de la Minus 22 Premium Food?

Vizitează-ne la noul magazin și la depozitul situate pe Calea Feldioarei nr.31A, Brașov (la sediul Minus 22 Premium Food) sau caută produsele noastre în rețeaua magazinelor partenere din Brașov și din țară.

 

Vezi și noua gamă premium VIVELIS la pagina http://minus22.ro/ro/gama-premium-vivelis/

slide_news_7