În noua gamă VIVELIS, păstrăm ce-i mai bun pentru tine!

Vivelis_timp

 

În noua gamă VIVELIS, păstrăm ce-i mai bun pentru tine!

Ne bucurăm că ești o persoană modernă, activă, mereu în căutare de lucruri noi, pentru care timpul liber înseamnă relaxare dar și noi provocări. Acum e momentul să încerci ceva nou, să ai mai mult timp pentru tine și ce îți place să faci, să te bucuri de porții de energie și gust bun în fiecare zi.

Echipa Minus 22 Premium Food te surprinde cu gama de produse VIVELIS, special creată pentru cei care doresc sa aibă parte de o experiență culinară desăvârșită.

Primele din gamă – Merluciu Trunchi Vivelis și File de Șalău Vivelis – sunt variantele premium a produselor care ne-au consacrat pe piața regională. Alegând Merluciu trunchi și File de Șalău VIVELIS te vei bucura de prospețimea din momentul capturării peștelui, gust excelent și valori nutritive ridicate.

Știm că apreciezi peștele de captură și din acest motiv am mixat toate ingredientele ca tu să ai în noile produse tot ce este mai bun. Te vei bucura de:

  • Pește de captură congelat în cel mai scurt timp de la capturare, ca să ai parte de calitate premium;
  • Plic de condimente aromate, pentru gust de zile mari;
  • Fără aditivi sau conservanți, pentru o hrană sănătoasă, cu gust 100% natural.

In plus, o colecție de rețete moderne și inventive cu peștele de la Minus 22 te așteaptă online la adresa http://minus22.ro/ro/category/bucataria-minus22/. Tu decizi ce rețetă alegi dar și ce faci cu extra timpul câștigat!

Și nu uita; când cauți ceva ce te face unic, VIVELIS te inspiră în bucătărie cu produse care păstrează intactă prospețimea ingredientelor și gustul unic al peștelui de captură. Iar tu vei avea mai mult timp pentru ce este important pentru tine și cei dragi.

Mai mult despre produsele actuale VIVELIS și despre cele care vor intra în gamă în curând găsești și la http://minus22.ro/ro/gama-premium-vivelis/

Produsele din gama VIVELIS pot fi găsite în rețeaua magazinelor partenere.

 

slide_news