Specie: Clupea Harengus
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Gramaj: 1kg
Heringul are carnea foarte fragedă cu o aromă puternică şi distinctivă, bogată în Omega3 (1.6g).
Beneficii:
- cea mai bună sursă de vitamina D
- sursă naturală de calciu și fier
- 100% natural, fără aditivi și conservanți
- textură și aromă oceanică
Popularitate
7/10
Rapiditate în gătire
7/10
Miros în bucătărie
8/10
Accesibilitate în port
8/10
Durată import
3 zile
Produs disponibil în magazinele:
Valori nutriționale
Calorii 45 kcal
Calorii din grăsimi 23 kcal
Vitamina A 1%
Vitamina C 0%
Calciu 2%
Fier 2%
Proteine 5 g
Total Grăsimi 3 g
Grăsimi saturate 1 g
Colesterol 17 mg
Sodiu 25 mg
Glucide 0 gr
Fibre 0 gr
Zaharuri 0 gr
Depozitare în siguranță
Oceanic și congelat de proaspăt la -40 grade în numai 4 ore de la pescuire, heringul de la Minus22 își păstrează toți nutrienții, gustul și textura proprie pentru un plus de prospețime.
Congelat întreg, heringul este transportat în condiții de frig controlat în camioane frigorifice, vapoare mari până la destinația finală, când ajunge la temperatura lui preferată -22 grade.
Mod de preparare
Consumul de produse congelate, reduce risipa de mâncare.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Hering-ul poate fi gătit la cuptor, prăjit în tigaie, pe grătar, afumat sau marinat.