Macrou

m22_macrou
m22_header_macrou_inghetat
Specie: Scomber scombrus
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Gramaj: 1kg
Macroul are o aromă tipică speciilor sale. Carnea foarte suculentă, aromată şi fragedă are o culoare roşie – maronie, iar după ce este gătită capătă o culoare alb-crem. Conţinutul de grăsime variază în funcţie de sezon, dar este de aproximativ 3% primăvara şi 30 % toamna.
Beneficii:
  • un plus de condimente la pachet
  • sursă naturală de calciu și fier
  • 100% natural, fără aditivi și conservanți
  • textură și aromă oceanică
Popularitate
10/10
Rapiditate în gătire
6/10
Miros în bucătărie
8/10
Accesibilitate în port
6/10
Durată import
21 zile

Produs disponibil in magazinele:

Valori nutriționale 100g

Calorii 205 kcal
Calorii din grăsimi 125 kcal
Vitamina A 3%
Vitamina C 1%
Calciu 1%
Fier 9%
Proteine 19g

Total Grăsimi 14g
Grăsimi saturate 3g
Colesterol 70mg
Sodiu 90mg
Glucide 0g
Fibre 0g
Zaharuri 0g

Depozitare în siguranță

Oceanic și congelat de proaspăt la -40 grade în numai 4 ore de la pescuire, macroul de la Minus22 își păstrează toți nutrienții, gustul și textura proprie pentru un plus de prospețime.

Congelat întreg, macroul Minus22 este transportat în condiții de frig controlat până la destinația finală, când ajunge la temperatura lui preferată -22 grade.

Mod de preparare

Consumul de produse congelate, reduce risipa de mâncare.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Macroul poate fi gătit la cuptor, prăjit, pe grătar sau afumat.