Merluciu Hubbsi de la Minus 22

Doar Minus 22 iți aduce Merluciu Hubbsi

Poate ai auzit de noi, ești clientul nostru sau iubești produsele Minus 22 dar știai că la noi găsești unul una din cele mai apreciate specii de pește la nivel internațional: Merluciul Hubbsi, pește oceanic, cu carne alba?

Așa cum te-am obișnuit de peste 25 de ani, aducem peșstele este mai aproape de tine direct din largul oceanelor. Merluciul este congelat rapid, imediat după capturare, prin metoda “Înghețare Fulger”, de multe ori, pe vasul pescarilor. Astfel se păstrează prospețimea din momentul congelării pentru ca tu să beneficiezi de textura și aroma oceanică, gustul și savoarea deosebită al Merluciului Hubbsi.

Beneficii pentru toată familia

Așa cum poate cunoști deja, merluciul nu este doar un pește gustos și ușor de gătit; el aduce și multiple beneficii și avantaje pentru tine și familia ta:

– sursă de omega 3

– cantitate redusă de colesterol și număr mic de calorii (deseori este recomandat în diete)

– 100% natural, fără aditivi sau conservanți

– îl gătești  în multe feluri, după gustul tău și al familiei, in maxim 30 de minute.

Idei de preparare de la echipa Minus 22

Recomandăm prepararea merluciului în cuptor sau la tigaie și servirea lui cu garnituri din mixuri diverse de legume și/sau cartofi, timpul de preparare fiind redus (25 -30 minute). O aroma deosebită o imprimă sosul sau o garnitură pe baza de roșii. Idei de rețete și sfaturi de preparare găsești la http://minus22.ro/ro/category/bucataria-minus22/

Unde găsești merluciu de la Minus 22 Premium Food?

Vizitează-ne la noul magazin și la depozitul situate pe Calea Feldioarei nr.31A, Brașov (la sediul Minus 22 Premium Food) sau îl găsești în rețeaua magazinelor partenere din Brașov și din țară.

 

poza_articol_hubbsi

 

 

 

 

Tags: