Macrou la cuptor cu legume mexicane

Macrou la cuptor cu legume mexicane
Macrou2
Ingrediente: 1 pachet Macrou întreg cu plic de condimente inclus in pachet de la Minus22, un pachet Amestec de legume mexican, 100 ml ulei, sare, piper, 200 ml de vin alb sec.
Mod de preparare:

1.Se decongeleaza macroul, apoi se taie bucati

2. Într-o tavă se pune uleiul, legumele fara a le decongela iar deasupra se pune macroul tăiat bucăți

3. Se condimentează cu sare și piper după preferințe, se adaugă plicul cu condimente asortate din pachet și se stropește cu vinul alb sec

4. Tava se acoperă cu folie de aluminiu

6. Se introduce în cuptorul încins la 200 grade C, inițial pentru 15 minute

7. Se recomandă ca după 15 minute tava să fie scoasă din cuptor, se va inlătura folia de aluminiu și se va mai lăsa în cuptor maxim 10 minute.

 

Recomandare

Pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă.
Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.

Poftă bună!

 

Produse recomandate pentru aceasta reteta:

  •   Macrou Întreg cu plic de condimente inclus in pachet de la Minus22 
  • Amestec de Legume mexican de la Minus 22

 

macrou_legume_FB_web