Specie: Pangasius Hypophthalmus
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Gramaj: 900g
Carnea de pangasius este foarte suculentă şi are o aromă delicată, foarte gustoasă.
Beneficii:
- nu conține carbohidrați
- bogat în proteine
Popularitate
8/10
Rapiditate în gătire
9/10
Miros în bucătărie
10/10
Accesibilitate în port
7/10
Durată import
35 zile
Produs disponibil în magazinele:
Valori nutriționale
Calorii 83.8 kcal
Calorii din grăsimi 125 kcal
Vitamina A 1%
Vitamina C 0%
Calciu 0%
Fier 0%
Proteine 16.9g
Total Grăsimi 1.8g
Grăsimi saturate 0.71g
Colesterol 32.07mg
Sodiu 21.3mg
Glucide 0g
Fibre 0g
Zaharuri 0g
Depozitare în siguranță
Fără piele și fără oase, fileurile de pangasius de la Minus22 preferă tranșarea imediată după captură și răcirea bruscă, fără ezitare, la -40 grade.
Congelate individual, fileurile de pangasius sunt transportate în condiții de frig controlat în camioane frigorifice, vapoare mari până la destinația finală, când ajunge la temperatura lui preferată -22 grade.
Mod de preparare
Consumul de produse congelate, reduce risipa de mâncare.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Carnea de pangasius poate fi gătită la cuptor sau în tigaie.