Specie: Pollachius Virens
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Zona de proveniență: Atlanticul de Nord
Gramaj: 1 kg
Codul conţine foarte puţine grăsimi şi este cunoscut pentru carnea sa fermă, delicată şi fragedă. Are un gust plăcut, foarte puţin sărat. Codul este o sursă bogată de proteine și Omega 3.
Beneficii:
Beneficii:
- sursă naturală de Omega3
- 100% natural, fără aditivi și conservanți
- textură și aromă oceanică
Popularitate
8/10
Rapiditate în gătire
8/10
Miros în bucătărie
4/10
4/10
Accesibilitate în port
8/10
Durată import
3 zile
Produs disponibil în magazinele:
Valori nutriționale 100g
Calorii 86 kcal
Calorii din grăsimi 8 kcal
Vitamina A 0%
Vitamina C 0%
Calciu 1%
Fier 1%
Proteine 19.3 mg
Total Grăsimi 0.9 g
Grăsimi saturate 0.2 g
Colesterol 49 mg
Sodiu 103 mg
Glucide 0 g
Fibre 0 g
Zaharuri 0 g
Depozitare în siguranță
Oceanic și congelat de proaspăt la -40 grade în numai 4 ore de la pescuire, codul de la Minus22 își păstrează toți nutrienții, gustul și textura proprie pentru un plus de prospețime.
Congelat întreg, codul este transportat în condiții de frig controlat în camioane frigorifice, vapoare mari până la destinația finală, când ajunge la temperatura lui preferată -22 grade.
Mod de preparare
Consumul de produse congelate, reduce risipa de mâncare.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Recomandare: pune peștele la dezghețat în frigider cu o zi înainte să-l gătești. Nu la microunde, nu sub apă. Așa își va păstra structura, aroma și nutrienții.
Cea mai bună aromă este obţinută dacă, după ce a fost gătit, se observă mici particule albe (proteine). Metoda clasică de preparare a codului este fierberea. Codul ar trebui să fie ferm pe oase şi carnea nu prea moale, astfel încât să ajungă întreg în farfurie, fără a se sfărâma.