Flash Freezing

Peștele congelat prin Înghețarea Fulger are prospețimea cea mai apropiată de cea a peștelui proaspăt prins.
01.

Procesul fulger -40

Acesta este secretul nostru. Al nostru și al celor mai iscusiți pescari din largul apelor. Aici începe povestea peștilor de frig, la -40°C.

02.

Peștii prinși sunt congelați instant la -40°C încă de pe vasul pescarilor – o congelare foarte rapidă care se numește Înghețarea Fulger – Flash Freezing.

03.

Știați că…?

Peștele congelat rapid la temperaturi sub -40 C îngheață în câteva ore comparativ cu cel congelat prin metode de depozitare la rece, care are nevoie de aproximativ 1-2 zile să devină solid.

04.

Știați că…?

Datorită vitezei foarte rapide de congelare, cristalele de gheață care se formează în țesuturile peștelui sunt extrem de mici, fapt ce conduce la obținerea de produse cu însușiri organoleptice superioare, la pierderi de suc reduse și la creșterea rezistenței cărnii de pește la acțiunea microorganismelor, după congelare.