Procesul de ambalare

Luăm în serios calitatea produselor livrate
sectie-ambalare-3
Suntem atenți și avem grijă ca normele de siguranță și curățenie să fie respectate. Lanțul de frig se păstrează în tot acest timp, până când ajung la consumator.

Tratăm obiectiv produsele care ne intră pe poarta companiei.
Cu o infrastructură dezvoltată pe zona de ambalare și porționare, peștii congelați de la Minus22 trec printr-un proces continuu de control, prin care se verifică calibrul, textura, aspectul și imperfecțiunile.
Doar acei pești care îndeplinesc standardele de calitate ajung să poarte eticheta brandului Minus22.

Ambalarea

Din dorința de a oferi oamenilor o educație asupra consumului de pește, ambalajele produselor -22 conțin informații oneste și complete cu privire la: specia de pește, zona de proveniență, ingrediente, valori nutriționale, nivel de glazură, temperaturi de depozitare, metoda de decongelare recomandată de noi.

Acest proces ajută consumatorii să aleagă corect produsele potrivite pentru o alimentație sănătoasă și își pot planifica dieta zilnică mult mai ușor.